Insamlat belopp: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}} kr

Säkra framtiden för barn och unga! Vill du hjälpa mig att stödja en bra sak? Jag samlar in pengar till Plan International Sverige och till arbetet för att minska spridningen av covid-19 och minska de sociala och ekonomiska konsekvenserna av pandemin. Du kommer göra skillnad oavsett om du skänker mycket eller lite. Tillsammans kan vi säkra framtiden för barn och flickor!

Du kan göra skillnad – starta din insamling här

Covid-19 påverkar oss alla. För barn och familjer som lever i fattigdom utan tillgång till rent vatten och sjukvård, kan konsekvenserna bli katastrofala. Även om mycket tyder på att barn inte drabbas hårt av sjukdomen i sig, kan miljontals barn förlora både utbildning, trygghet och skydd till följd av de sociala och ekonomiska konsekvenserna av covid-19. Vår erfarenhet visar att flickor är särskilt utsatta. Risken för våld, övergrepp, barnäktenskap och tonårsgraviditeter ökar vid kriser.

Plan International arbetar i över 75 länder för att stödja de mest utsatta barnen. Tillsammans med dig minskar vi spridningen av covid-19 och ser till att fler barn får möjlighet att fortsätta gå i skolan, leva i trygghet och bestämma över sin egen kropp och framtid.

Det är din insamling som gör skillnad!

Läs mer om Plan Internationals arbete för att minska spridningen av covid-19 - här!

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close